Kooperatif Yönetimi İstek ve Taleplerini Anlattı

Sanayi Sitesinin önemli sorunlarını anlatan Kooperatif Başkanı Usta, iş yerlerinin imar durumu ve bu konuda yaşanan problemler ile altyapı ve Sanayi Sitesi içerisinden geçen yolda yaşanan aşırı trafik yoğunluğunu anlatarak, bu konuların karşılıklı istişareyle birlikte çözülmesini önerdi.

PAYLAŞ


Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Büyük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifini ziyaret ederek kooperatif yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Kooperatif Başkanı Muammer Usta ve yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelen Başkan Şenlikoğlu, kooperatif yönetim kurulunun istek ve taleplerini dinledi.

Buluşmada Sanayi Sitesinin önemli sorunlarını anlatan Kooperatif Başkanı Usta, iş yerlerinin imar durumu ve bu konuda yaşanan problemler ile altyapı ve Sanayi Sitesi içerisinden geçen yolda yaşanan aşırı trafik yoğunluğunu anlatarak, bu konuların karşılıklı istişareyle birlikte çözülmesini önerdi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise talepleri inceleyip sonuca varmak için çalışma başlatacaklarını ifade ederek: “Her zaman sanayi esnafımızın yanındayız ve sürekli istişare halindeyiz. Sorunlarını çözümünde elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Başkan Şenlikoğlu buluşmanın bitiminde ise yol üzerinde bulunan esnaflar ve vatandaşlarla selamlaşarak hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN