Kızılay'dan Ziyaret

Vali Harun Sarıfakıoğulları, 02 Kasım Cuma günü Türk Kızılay'ı Giresun Şube Başkanı Murat Cansız ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

 Vali Harun Sarıfakıoğulları, 02 Kasım Cuma günü Türk Kızılay’ı Giresun Şube Başkanı Murat Cansız ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
 
29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyarette Şube Başkanı Cansız, Giresun Kızılay Şubesi Başkanlığınca hafta boyunca yapılan etkinliklerle ilgili Vali Sarıfakıoğullarına bilgi sundu.
 
Kızılay Giresun Şubesi Başkanı Cansız, Türk  Kızılay’ının, 1868 yılından bu yana savaş ve doğal afetler karşısında, insanların acılarını dindirmeye  ve yaralarını sarmaya çalışan en köklü ve güçlü yardım kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, Kızılay’ın, toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı, afette müdahale, kan bağışı gibi önemli hizmetler  sunduğunu söyledi.

Kızılay Haftasını kutlayan Vali Sarıfakıoğulları,  Kızılay’ın İlimizde yürüttüğü çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, vatandaşlarımızı yardımlarıyla Kızılay’a desteklerini devam ettirmeye davet etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN