Kerim Aksu Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Giresun eski Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun'un sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığında ve millet ittifakının iktidarında Giresun'u yeniden ayağa kaldırmak için milletvekili aday adayı olduğunu ifade etti.

PAYLAŞ


Kerim Aksu, CHP il binasında düzenlediği basın toplantısında, partisinden milletvekili aday adaylığını resmen açıkladı.
Aday gösterilsin, gösterilmesin Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için çalışacağının altını çizen Aksu, “artık bu ülkede demokrasi istiyoruz. Bağımsız yargı istiyoruz. Adalet istiyoruz. Bunları istememiz tek sebebi, tek adam rejimidir. 85 milyon kişi adına bir kişi karar veriyor. Böyle bir dünya yok. Ülkemizi asla bir felakete sürüklenmesine izin vermeyeceğiz. Ülkemize sahip çıkacağız” dedi.
Bugüne kadar partide kırdığı, döktüğü kişiler varsa özür dileyen Kerim Aksu, “hepinizden özür diliyorum. Benim kimde hakkım varsa hepsini helal ediyorum. Bizim bizden başka dostumuz yok. Bizim başka gidecek yerimizde yok. Bizim birbirimize sahip çıkmaktan başka şansımız da yok. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kim aday olursa olsun ben çalışmaya devam edeceğim. Hiçbir seçimde kaçmadım. Her seçimde çalıştım. Kim olursa olsun çalışmaya da devam edeceğim. Bizim geleceğimiz için bu mücadeleyi vermek zorundayız. Giresun’un plaksı olan 28. dönem milletvekili seçimleri için milletvekili aday adayıyım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN