Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve Lojman İnşaatında İncelemeler

PAYLAŞ

Vali Enver Ünlü, 2 Kasım Çarşamba günü Dereli ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası ve lojman inşaatında incelemelerde bulundu.

Giresun ili Dereli ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası ve lojman inşaatında incelemelerde bulunan Vali Ünlü’ye, yetkililer tarafından; hizmet binası ile birlikte 12 adet lojman, doldur- boşalt istasyonu, giriş takı, nöbetçi kulübesi ve 2 adet garaj binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacağı, çalışmaların da en kısa sürede tamamlanarak teslim edileceği bilgisi verildi.

Vali Ünlü, incelemelerle ilgili olarak “İlçe Jandarma Komutanlığımızın yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunduk. Bu modern proje; içinde yer alan helikopter pisti, misafirhane, lojman, toplantı salonu, garaj ve sosyal alanlarıyla Jandarma'mızın gücüne güç katacak.” ifadelerine yer verdi.

İncelemelere Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım ile İl Jandarma Komutanı J. Albay Özgür Özer de katıldı.

Toplam 4 Bin 217 metrekare alana konuşlandırılan inşaatın bodrum, zemin ve 1.katında bin 740 metrekare alan İlçe Jandarma Karakol Binası olarak hizmet verecek. Bodrum, zemin ve 2.katında 2 bin 216 alanda net 96-105 metrekarelik 3+1 şeklinde 12 adet lojman yer alacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN