Huzurevi Sakinlerine Ziyaret

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle biraraya geldi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle biraraya geldi.
 
Vali Sarıfakıoğulları, 5 Mart Pazartesi akşamı Giresun Merkez Erikliman Mahallesinde bulunan 76 Yatak kapasiteli Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu. Huzurevi sakinleri ile akşam yemeğinde birlikte olan Vali Sarıfakıoğulları, merkezde kalanların durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
Vali Sarıfakıoğlu’na merkezle ilgili bilgi veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun, 76 yaşlı bireyin kaldığı huzurevi sakinlerine; konaklama ve yemek hizmeti, sağlık kontrolleri, fiziksel bakım ve rehabilitasyon hizmeti, geziler, sosyal ve kültürel faaliyetler gibi hizmetler sunulduğunu söyledi.
 
İl Müdürü Tosun, 2015 yılı Aralık ayından itibaren hizmet vermeye başlayan Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin 60 yaşın üzerindeki bakıma muhtaç veya sosyal güvencesi olmayan, kimsesiz yaşlılar kuruma başvuruda bulunabileceklerini, Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur gibi sosyal güvencesi olan emeklilerin ise, kaldıkları yerin özelliklerine göre değişen tek veya çift kişilik oda ücreti ödeyerek huzur evinde kalabileceklerini aktardı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN