Giresun'un Menfaatleri İçin Yılmadan Uğraşalım

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Aralık ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. 33 meclis üyesinin katıldığı 2017 yılının son meclis toplantısı olma özelliğini de taşıyan Aralık 2017 toplantısına Giresun Ticaret ve Sanayi Odası komite üyeleri de katıldı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Aralık ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. 33 meclis üyesinin katıldığı 2017 yılının son meclis toplantısı olma özelliğini de taşıyan Aralık 2017 toplantısına Giresun Ticaret ve Sanayi Odası komite üyeleri de katıldı.
Fikret Günaydın başkanlığında toplanan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısına; yakın zamanda kaybettiğimiz Meclis Üyesi Merhum Cemal Kurt’un ruhuna dua edilerek başlandı.
Meclisi gündem maddeleri görüşüldükten sonra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu Giresun Turizm Stratejisi Eylem Planı sunumu gerçekleştirdi. Halilbeyoğlu; Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile hazırlanan Giresun Turizm Strateji Eylem Planı ile Giresun’un 5 yıllık Turizm planının ve yol haritasının hazırlandığını ifade etti.
Meclis ve Komite üyelerinin 2017 yılı çalışmalarının değerlendirmesini yaptığı toplantıda söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu Meclis Üyemiz Cemal Kurt’un vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek taziye dileklerini sundu.
2017 yılında Giresun Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmalarına da değinen Çakırmelikoğlu; Odamızın önümüzdeki yıllardaki stratejisinin hazırlanması için yapılan Stratejik Plan toplantılarını takip ettiğini, Giresun’daki kurum ve kuruluşların bir araya gelmesinde bir köprü vazifesi kurmasının Giresun’un yararına olduğunu ve bunun önümüzdeki yıllarda artarak devam edeceğini belirtti. Çakırmelikoğlu; “Giresun Ticaret ve Sanayi Odası bu ilin lokomotifidir. İyi çalışırsak Giresun adına başaramayacağımız hiçbir şey yok. Yeter ki iyi çalışalım, Giresun’un menfaatleri uğruna yılmadan usanmadan uğraşalım. “dedi.

Mesleki Yeterlilik konusuna da değinen Çakırmelikoğlu; Türkiye genelinde diğer odaların yapmakta güçlük çektiği,  tüm üyelerimizi ilgilendiren bu belgenin verilmesinde Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye genelinde en çok sınav düzenleyen en çok belge veren odaların ilk sıralarında yerini almıştır. Talepler doğrultusunda yapılan sınavlarda kimsenin mağdur olmamasına özen gösteriyoruz. Özellikle inşaat sektöründe çalışanların bu belgelerini alarak çalışması, aksi taktirde cezai işlemle karşı karşıya kalmaları söz konusudur. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu süreçte üyelerimiz ile çalışan işçi arkadaşlarımızın belgelerini almaları adına sınavları organize ettik.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN