Giresun Öğrenme Şenliği Başladı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

 Vali  Harun Sarıfakıoğulları, 6 Kasım Salı günü Atatürk Meydanında Öğrenme Şenliği açılış programına katıldı.
 
Debboy’dan başlayan kortej yürüyüşünün ardından Atatürk meydanında gerçekleştirilen Öğrenme Şenliğinin açılış kurdelesi Vali Harun Sarıfakıoğulları ve beraberindekiler tarafından kesildi.
 
Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ilki 2015 yılında ve ikincisi de 2016 yılında yapılan Giresun Öğrenme Şenliğinin üçüncüsü bu yıl 6-7 Kasım 2018 tarihlerinde Atatürk Meydanında gerçekleştirilecek. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 15 Halk Eğitimi Merkezi ve 5 okulun yanı sıra, 7 kamu kurum ve kuruluşu ile STK’ların katılımı ile gerçekleşen Öğrenme Şenliğinde,  hazırlanan stantları gezen Vali Sarıfakıoğulları, yetkililerden bilgi aldı.
           
Hayatın her alanına ait yaşamımız boyunca ihtiyaç duyduğumuz bütün bilgileri, sadece okulda değil, yediden yetmişe her yaşta ve her yerde öğrenilmesi ve özümsenmesi gerektiğinden yola çıkarak “Öğrenen Şehir Giresun” sloganı ile geniş kitlelere ulaştırabilmek amacıyla düzenlenen Öğrenme Şenliğinde, Halk Eğitim Merkezleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Kuş Dili Öğretimi, Ebru Sanatı, Saç ve Cilt Bakımı, Aşçılık, Tansiyon ve Şeker ölçümü, Doğru İlaç Kullanımı, Afet Bilinci, Trafik Kuralları gibi günlük hayata dair öğrenme konularını içeren stantlar yer alıyor.
 
Vali Sarıfakıoğulları’nın teşrifleriyle açılan şenliğe; Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanları Hasan Yılmaz ve Ahmet Vefa Güler, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN