Giresun'da 50 Bin Metrekarelik Alana 'Millet Ormanı' Kuruluyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın '81 İle 81 Millet Ormanı' projesinin ardından Giresun'da 50 bin metrekarelik alana 'Millet Ormanı' kuruluyor.

PAYLAŞ

Yapım çalışmaları devam eden projenin hayata geçmesiyle birlikte vatandaşlar aileleriyle birlikte yüksek standartlarda sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ve şehir manzarasına sahip bir ormana kavuşacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde Giresun Orman Bölge Müdürlüğü ile Giresun Belediyesi ortak çalışmasıyla Gaziler Mahallesi üst bölgesindeki ormanlık alan içerisine yapımı başlayan ‘Millet Ormanı’ projesinde; yürüyüş ve koşu yolu, macera parkı, seyir terası, sosyal tesis alanı, araç yolları, otopark, kamelya, wc, kültür evleri, bisiklet yolları, amfi tiyatro ve kamp alanları gibi çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU “MİLLET ORMANI GİRESUN’A ÇOK YAKIŞACAK”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Şehrimizin insanının ihtiyaç duyduğu sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin artması adına Belediye olarak göreve geldiğimiz günden bugüne gayret ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ülkemizin dört bir yanında devam eden benzer çalışmalardan birini Türkiye’nin parlayan şehri Giresun’umuza kazandıracağımız ‘Millet Ormanı’ projesi hemşehrilerimiz için alternatif bir yaşam alanı olacaktır.  Görev yaptığımız süre boyunca Giresun’umuza projelerimizle iz bırakmaya, Giresun’a yakışır olacak şekilde belediyecilik hizmetlerinin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Bu proje de Bakanlığımız ve Bölge Müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde son derece uygun bir yerde planlandı. Millet Ormanı’nın şehrimize çok yakışacağına ve bölgemize artı değer katacağına canı gönülden inanıyorum. Vatandaşlarımızın kullanımına sunulduğu zaman ise ziyaretçilerin buradan çok güzel duygularla ayrılacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN