Giresun Bahar Çiçekleri İle Renklendi

Giresun'u daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından toprakla buluşturulan çiçekler şehrin dört bir yanını güzelleştiriyor.

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi, baharın gelmesiyle birlikte hummalı bir çalışma başlattı.

Giresun’u daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından toprakla buluşturulan çiçekler şehrin dört bir yanını güzelleştiriyor.

Orta refüj, yeşil alan ve parklarda temizlik, bakım ve onarım çalışmaları hız kazanırken, bu alanların hercai, çuha, lale ve sümbüllerle donatılması da şehirde büyüleyici bir görsellik ortaya çıkardı.

Yeşil alan dokusuna özel önem verdiklerini söyleyen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Şehrimizin güzel ve rengarenk görünmesi amacıyla her sene bu dönemlerde yaptığımız mevsimlik çiçek dikim çalışmamıza başladık. Şehrimizin canlılığını korumak için caddelerimizi, sokaklarımızı, refüjlerimizi, meydanlarımızı, çiçekler ve bitkilerle buluşturacağız. Giresun’un güzelliğine güzellik katıyoruz.” açıklamasını yaptı..

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN