Giresun Atıksu Projesi Devam Ediyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehrin doğusu ve batısında devam eden Giresun Atıksu Projesi'ndeki çalışmaları yakinen takip ediyor.

PAYLAŞ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehrin doğusu ve batısında devam eden Giresun Atıksu Projesi’ndeki çalışmaları yakinen takip ediyor.

Başkan Şenlikoğlu, bu kapsamda Aksu Mahallesi, Pazar Caddesi’nde yeni altyapı çalışmalarını inceledi.

Bu proje sayesinde kanalizasyon hattı olmayan mahalle ve sokaklara da yeni hatlar çekildiğinin altını çizen Başkan Şenlikoğlu: “Büyük bir hassasiyetle projemizi takip ediyoruz. 10 yıldır bürokrasi engeline takılan bu proje şehrimiz için çok önemli. Takip ettik ve şehrimize kazandırdık. 22 Milyon Euro proje bedelinin belli bir bölümünü de belediyemiz karşılayacak. İnşallah projemiz tamamlandığında Giresun’umuzun altyapısı daha da güçlü bir hale gelmiş olacak. Giresun için çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Proje kapsamında 32 kilometre uzunluğunda atıksu kolektörü ileri arıtma sistemi uygulanarak Giresun’a doğa dostu bir tesis kazandırılmış olacak. Bu tesis içerisinde işlenecek atıksu çevre ve insana zarar vermeyecek şekilde doğaya bırakılacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN