Genç İletişimciye Kutlama

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Aydın Doğan Vakfı tarafından bu yıl 29. düzenlenen Genç İletişimciler Yarışmasında Haber Röportaj dalında Türkiye 3. olan Fatma Kapusuz’u kutlayıp ödüllendirdi.

Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cem Feridunoğlu, Öğretim Görevlisi Hakkı İşcan ve ödül alan Halkla İlişkiler 3. Sınıf öğrencisi Fatma Kapusuz Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, iletişimin hızla geliştiğini, bu gelişmeleri yakalayamayan toplumların her alanda geri kalacağını belirterek; “Giresun Üniversitemizin, İletişim Fakültemizin adını duyuran, bizlere gurur yaşatan değerli öğrencimizi kutluyorum. Belediye olarak gençlerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmaları için her zaman teşvik ediciyiz. Giresun Üniversitemizle ve Tirebolu İletişim Fakültemizle işbirliği içindeyiz.  Üniversitemizde öğrenim gören genç kardeşlerimiz bizim kültür, turizm elçilerimizdir. Burada kaldıkları süre içerisinde iyi intibalar edinmeleri bizim için çok önemli.  Belediyemiz öğrencilerimizi misafir olarak görmekte ve onların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet planlamaktadır. Öğrencilerimiz için Giresun birçok ilden daha rahattır.  Çünkü Giresun özgür bir kent, insana saygılı bir kenttir.  Sosyal kültürel etkinliklerimiz, konservatuarımız, tiyatromuz öğrencilerimize açıktır. Üniversite girişinde ki durak kütüphane, öğrenci çamaşırhanesi yaptık. Biz gençlerimizin iyi bir eğitim alarak dünya vatandaşı olmasını, sorgulayan, proje üreten bireyler olarak yetişmesini arzu ediyoruz “dedi.

Tirebolu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cem Feridunoğlu ise Giresun Belediyesi ile ortak çalışmalar yaptıklarını, 2 yıldır AB Türkiye Delegasyonu İnsan Hakları Film Festivalinin Giresun Belediyesi ev sahipliğinde ve İletişim Fakültesi işbirliğinde yapıldığını söyledi.

Başkan Kerim Aksu, Genç İletişimciler Yarışmasında Haber Röportaj dalında Türkiye 3. olan Fatma Kaygusuz’u ve İletişim Fakültesi Öğretim kadrosunu kutlayıp, hediye verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN