Eynesil'de Muhtarlarla Toplantı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 27 Mart Salı günü saat 14:00’de Eynesil İlçemizde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. 
 
Toplantı öncesi Eynesil Kaymakamlığını ve İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, Kaymakam Yılmaz Kurt’tan ilçenin sorunları ve yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.
 
Ardından İlçe Emniyet Amirliği Toplantı Salonu’nda ilçeye bağlı mahalle ve köy muhtarları ile bir toplantı yapan Vali Sarıfakıoğulları, muhtarlardan ilçenin huzur ve asayişi için çevrelerinde gördükleri her türlü olumsuzluğu zaman kaybetmeden ilgili mercilere iletmelerini istedi.
 
Vali Sarıfakıoğulları, muhtarlardan özellikle terör ve uyuşturucu konusunda çok dikkatli olmalarını isteyerek, bu gibi durumların tespit edilmesi halinde anında kolluk kuvvetlerini bilgi verilmesini istedi.
 
Muhtarların her konuda bölgelerinde bulunan vatandaşların talep ve şikâyetlerini ilgili mercilere iletmeleri gerektiğini ifade eden Vali Sarıfakıoğulları, muhtarlardan bu toplantı da başta asayiş, güvenlik, eğitim, sağlık, altyapı ve ulaşım olmak üzere taleplerini kendisine aktarmalarını istedi.
 
Her zaman vatandaşa hizmet etmeyi ön planda tutmanın gerekliliğini belirten Vali Sarıfakıoğulları, muhtarlardan bölgelerinde varsa sosyoekonomik konularda veya yardıma muhtaç olan vatandaşların ayrım yapılmadan yetkililere bildirilmesini isteyerek, imkânlar ölçüsünde vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi için ilgili makamlara talimat verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN