Erener Yağlıdere'de Coşkuyla Karşılandı

PAYLAŞ

AK Parti Giresun Milletvekili  Adayı Av. Tolga Erener, seçim gezileri kapsamında Yağlıdere İlçesi ve Üçtepe Beldesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

“OMUZ OMUZA TÜRKİYE YÜZYILI’NI İNŞA EDECEĞİZ”

İlçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan ve tek tek tüm ilçe halkını ziyaret eden Erener “coşkumuz, heyecanımız, fikirlerimiz, ilkelerimiz bugün sokaklarında karşılaşıp, üreten, çalışan katılan hemşerilerimiz için” dedi.

İlk olarak Üçtepe Beldesini ziyaret eden Erener burada yaptığı açıklamada “Şehrimizin güzide Beldesi Üçtepe’de olmaktan dolayı mutluyum. Özellikle bu bölgemizde zaman zaman oluşan afetlerden ötürü devletimiz tüm imkanlarını seferber etmiş, halkımızın mağdur olmaması için mücadele etmiştir. Beldemizde gerekli görüşmeleri yaptık, çözüm bekleyen  sorunlar için hemen harekete geçeceğiz ve belde halkımızın hizmetinde olacağız” dedi.

Üçtepe ziyareti ardından Yağlıdere İlçesine gelen Erener burada halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.  28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için İlçe halkından destek isteyen Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı Tolga Erener  sözlerini şöyle sürdürdü;

Türkiye’nin Yüzyılına gireceğimiz çok önemli bir seçime giriyoruz. Yağlıdere ilçemiz bu zamana kadar hep bizlerin yanında olmuş, bizlere destek vermiştir. Allah nasip ederse de bu seçimde sizlerden destek bekliyoruz. Yağlıdere İlçemizi el birliği ile kalkındıracağız.

İlçede mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen Erener;

Sorunları konuştuk, yolumuzu belirledik, özellikle Köydes ödeneklerinin daha artması konusunda muhtarlarımıza söz verdik. Elimizden gelen tüm desteği Yağlıdere ilçemize vereceğiz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN