Erener: Ulaşılabilen Bir Milletvekili Olacağım

Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı Tolga Erener seçim gezileri kapsamında, Giresun Merkez Çıtlakkale Mahallesini, Giresun İl Özel İdaresini, Dr. Ergün Özdemir Devlet Hastanesini, Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği'ni, Giresun İl Özel İdaresi Ülper Şantiyesini, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünü, Tapu Müdürlüğünü, ve Görele ilçesini ziyaret etti.

PAYLAŞ

9 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde İlçeye yapmış olduğu yatırımlarla Görele’nin çehresini değiştiren şehrimizin çalışkan Belediye Başkanlarından Tolga Erener, hizmetlerini Giresun’un tüm bölgelerinde sürdüreceklerini, “Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu” ifade etti.

İlk olarak Giresun İl Özel İdaresi Ülper Şantiyesinde çalışan emekçilerle bir araya gelen Erener “Sizlerin hakkı ödenmez. Bu şehrin her köşesinde, her yolunda büyük emekleriniz var. Sizlerle sadece seçimde değil, görev sürem içerisinde her zaman birlikte olacak, sorunlarınızda, taleplerinizde destekçiniz olacağım” dedi.

Çıtlakkale Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Erener “Ulaşılabilen bir Milletvekili olacağını, Belediye Başkanlığı görevine ilk başladığı zaman makam odasının kapısını söktüğünü, halk ile iç içe olduğunu, Milletvekilliği görevinde de halk ile bağının asla kopmayacağını, aksine daha iç içe olacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN