Erener: Gençlerimiz ve Kadınlarımız Önceliğimiz Olacak

Görele Belediye Başkanı iken Ak Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı olan Tolga Erener ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Tolga Erener Espiye ilçesi Soğukpınar Beldesinde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından Vekil gibi karşılandı.

PAYLAŞ

 

Vatandaşlar “Tolga Erener’i yakından tanıma fırsatımız oldu. İçten, samimi ve meselelere çözüm odaklı yaklaşıyor. Beldemizde yıllardan beri çözülemeyen sağlık, yol, iş gibi sıkıntıların Erener ile çözüm bulunabileceğine inanıyoruz. dediler.

 

GİRESUN MARKASI GÜÇLENECEK

Giresun’un merkez dahil 16 ilçesini aday adaylığı süresince ikinci kez ziyaret eden Tolga Erener “Giresun ilini tarım, turizm, sanayi, üretim konusunda hak ettiği  yere getirmek için çalışacağız. Gençler ve kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yapan projelere imza atacağız.” dedi

Erener “Giresun’un İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya ve Avrupa gibi birçok yerde başarılı işi insanlarını Giresun markası üzerinde birleştireceğiz. Giresun ile ilgili daha fazla farkındalık oluşturacağız. Giresun’un sinerjisini yükselteceğiz” şeklinde devam etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN