Elektrik Kesintisi Yapılacak

Bakım Onarım Çalışması Nedeniyle Elektrik Kesintisi Yapılacak ÇORUH Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü, İşletme Bakım Şefliği tarafından yapılan yazılı açıklamada,

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

ÇORUH Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açılamada, 17 Mart Cumartesi günü Giresun İl Merkezinde bazı mahallelere elektrik verilemeyeceği bildirildi.
 
ÇORUH Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü, İşletme Bakım Şefliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, bakım onarım çalışması nedeniyle Giresun il Merkezine bağlı; Fevzi Çakmak Mahallesi Şen Sokak, Özgür Sokak ile Sel Değirmeni Mahallesi Yükselen Sokak ve civarına 17 Mart Cumartesi günü saat 10.00-12.00 arasında elektrik verilemeyeceği duyuruldu.
 
Yapılan açıklamada; planlı elektrik kesintilerinin en az 48 saat önceden şirketin www.coruhedas.com internet adresinden de halka duyurulduğu belirtildi.
 
Söz konusu sitede yapılan açıklamada; “Şirketimiz gerek arıza gerekse çalışmalardan dolayı yaşanan elektrik kesintileri en aza indirecek önlemleri almakta ve gerekli yatırımları yapmaktadır. Kesintiler ile ilgili olarak her türlü görüş ve önerilerinizi İletişim Formu ya da 444 9 186 Nolu Çözüm Merkezimize iletebilirsiniz” ifadelerine yer verildi.
 
ÇORUH Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, planlı kesinti sırasında; Elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesintisi esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları istendi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN