Eksik Mahallelere Muhtar Evleri Yapılıyor

Mücavir alan sınırları içerisinde yer alan mahalle muhtarlarının daha konforlu ve güzel şartlarda hizmet sunabilmeleri için Giresun Belediyesi tarafından başlatılan 'Muhtar Evleri Projesi' kapsamında eksik mahallelere muhtar evleri yapılıyor.

PAYLAŞ

 

Proje dahilinde gerek yeni inşa edilenler gerekse tadilat ve modernleştirme yapılan muhtar evleri ardı ardına hizmete sunulurken, aynı zamanda muhtarlıklara kırtasiye desteği de veriliyor.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun göreve gelir gelmez hayata geçirdiği muhtar evleri projesi, belediye ve vatandaş arasındaki iletişimi daha da güçlendirerek taleplerin daha hızlı bir şekilde yanıt bulmasını sağlıyor.

Yirmi sekiz mahalle muhtarının daha ferah bir ortamda çalışmasını sağlamak, vatandaşların gözünde muhtarlığın gücünü pekiştirmek gayesi taşıyan muhtar evleri projesi gerek muhtarlar gerekse halk tarafından takdirle karşılanıyor.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada:

“Mahallelere yapacağımız hizmetleri birlikte istişare ettiğimiz muhtarlarımızın hizmet verdiği binalarını modern bir hale getirmeye önem veriyoruz. Belediye yönetimi olarak, tüm mahallelerimize yaptığımız, tadilattan geçirdiğimiz muhtar evlerini muhtarlarımızın ve halkımızın kullanımına sunduk. Bu tablodan herkes çok memnun kaldı. Malumunuz muhtarlarımızın herhangi bir bütçesi yok. Bu noktada muhtarlarımıza yardımcı olmak yerel yöneticilerin görevi. Şehrimize yaptığımız hizmetlerde ilk basamak olan; önemli bir rol oynayan muhtarlarımız için yenilikler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN