Dünya Tiyatro Günü Kutlandı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle Belediye Şehir Tiyatrosu tarafından program hazırlandı. Atatürk Meydanı’nda toplanan tiyatro emekçileri ile beraber olan Belediye Başkanı Kerim Aksu, tiyatro özgürlüğün, yaşamın kendisi olduğunu söyledi.

Atatürk Anıtı’na çelenk koyup saygı duruşunda bulunan Belediye Başkanı Kerim Aksu yaptığı konuşmada; “Sözlerime tiyatroya gönül veren bütün emekçilere Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncu ve yöneticilerine teşekkür ederek başlamak istiyorum. Tiyatro varsa özgürlük var sanat varsa yaşam var. Buna katkı veren arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz 2009 yılında tiyatroda kadromuz 10 kişiydi, bu gün 33 kişiye çıkardık. Birçok il de festivallere katılan tiyatrocu arkadaşlarımız Giresun’u en iyi şekilde temsil edip tanıtımını yapıyorlar. İyi ki tiyatro var diyorum hepinizi tebrik ediyorum saygılar sunuyorum”

Dünya Tiyatro Günü kutlama programına Belediye Başkanı Kerim Aksu ile beraber Başkan Yardımcısı Orhan Kurt, İl Başkanı Necati Tığlı, Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, Tiyatro Müdürü Hüseyin İnanç, Genel Sanat Yönetmeni Doğan Turan, tiyatro yönetmenleri, oyuncular ve tiyatro severler katıldı..

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN