Doğu Park Projesinde Çalışmalar Devam Ediyor

Giresun'un doğu yakasındaki 40 yıllık çöp sahası üzerinde projelirilen Doğu Park ve Galericiler Sitesi (Açık Spor Kompleksi Rekreasyonu Alanı Düzenlemesi) Projesinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

PAYLAŞ

Yıllardır atıl vaziyette bulunan 32 bin metrekarelik bir alana uygulanan proje içeriğinde; 20.000 m2 yeşil alan, 3.500 m2 kapalı alanda 45 adet galeri ve çeşitli amaçlar ile kullanılabilir dükkan, ATM bölgesi, zabıta noktası, 9.820 m2’lik çevre düzenleme çalışması, futbol sahası, 2 adet basketbol sahası 2 adet voleybol sahası, 2 adet tenis kortu, 1 adet bekçi kulübesi, 3.740 metre yürüyüş yolu, futbol sahalarının olduğu bölümde, kafeterya, açık ve kapalı bekleme alanları, görevli odaları ile soyunma odaları gibi imkanlar barındırıyor.

50 Milyon TL’lik bu mega proje için alandan 160 bin metreküplük çöp kaldırma işlemi gerçekleşirken, yüklenici firma yetkilileri tarafından verilen bilgide yapım çalışmalarında fiziki olarak yüzde 20’ye ulaşıldığı açıklandı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yapım çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve her şeyin istedikleri şekilde ilerlediğini bildirerek, Giresun’a gururla hizmet ettiklerini ve bundan da son derece mutlu olduklarını söyledi.

 “Vatandaşlarımızın yüzü güldükçe bizim de yüzümüz gülüyor. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz.” diyen Başkan Şenlikoğlu, bu projenin Temmuz 2023 tarihine kadar hızlı bir şekilde tamamlanarak halkın kullanımına sunulacağını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN