Çotanak Spor Kompleksinde İncelemeler Yapıldı

 Vali  Enver Ünlü, Çotanak Spor Kompleksi ve Sporcu Eğitim Merkezinde incelemelerde bulunarak, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan'dan bilgi aldı.

PAYLAŞ

Vali Ünlü, 2 Aralık Cuma günü Çotanak Spor Kompleksini ziyaret ederek kompleks içerisindeki; Olimpik Yüzme Havuzu, Kamp Eğitim Merkezi, Stad Protokol, Spor Salonu ve Gençlik Merkezi bölümlerinde incelemelerde bulundu.

İncelemeler sonrası bir paylaşım yapan Vali Ünlü, “'Yaşayan Stat Projesi' kapsamında Çotanak Spor Kompleksimizde oluşturulacak 12 derslikli Spor Lisemizin faaliyet göstereceği alanlarda incelemelerde bulunduk ve stat çim çalışmalarıyla ilgili yetkililerden bilgiler aldık” ifadelerini kullandı.

Çotanak Spor Kompleksi içerisindeki Olimpik yüzme havuzu 50x25x2.15 metre ölçülerinde olup çırpınma havuzunun ölçüleri ise 25x6x1.10 metredir. Havuzun tribün kapasitesi 1167 koltuk olup havuzun altında 12 adet mağaza, 4 adet antrenman salonu (Atıcılık, Bilardo, Tekvando, Judo ) vardır.

Kompleks içerisinde Kamp Eğitim Merkezi olarak kullanılacak olan 2 Katta toplam 33 oda ve 99 yatak kapasitesi mevcuttur. Odaların tamamında kapılar, elektrik ve klimalar kartlı sistemle çalışmaktadır. Birinci katta sol tarafta; öğrenci çalışma salonu, yemekhane ve mutfak mevcut olup koridorun sonunda sol tarafta nöbetçi memur odası ve müdür odası mevcuttur.

İkinci katta ise girişte dinlenme odası, koridorun solunda fitnes salonu, yanında yemekhane salonu mevcut olup 2 adet süit oda bulunmaktadır. Odalar 1 ve 3 kişilik olarak planlamıştır. Her odada ayrı VRF sistemi klima bulunmaktadır.

Stadın protokol bölümünde; 1 adet protokol dinlenme odası mevcut olup 3 adet protokol locaları toplamda 80 koltuk kapasitelidir. Protokol bölümünde büfe ve bir adet mescitte yer almaktadır.

Kompleks içerisinde bulunan spor salonu 28x15 metre ölçülerinde olup 144 adet seyirci kapasitesine sahiptir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN