Çoruh Edaş'tan Keşap'a 4 Milyon TL Yatırım Yapıldı

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 29 bin 551 kilometrekarelik yüzölçümü üzerinde Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde toplam 61 ilçede yaklaşık 1,5 milyon aboneye kesintisiz dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Ulaşılması zor olan köylere dek her yere elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh EDAŞ, Keşap ilçesine toplam 4 Milyon TL yatırım gerçekleştirdi.

PAYLAŞ

 

Zorlu arazi koşullarına karşın özverili ekipleriyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Çoruh EDAŞ, faaliyet bölgesinde köylerden mezralara kadar her alana modern elektrik dağıtım teknolojisini taşıyor. Yatırımlarına her geçen gün bir yenisini ekleyerek abonelerine daha verimli ve kesintisiz hizmet vermek için çalışan Çoruh EDAŞ, bu yıl Giresun’un Keşap ilçesindeki birçok noktaya toplam 4 Milyon TL yatırım yaptı.

Yatırımlarıyla, Keşap İlçesinin en yoğun caddelerinden olan Gazhane ve Fatih caddelerinde Kasım ayında başlanılan çalışmalarla elektrik hatlarının kapasite artırımları yapılarak 1,4 kilometre havai iletken yer altına alındı ve 48 adet beton direk sökülüp 58 adet yeni aydınlatma direği tesis edilerek bölgenin daha modern bir görünüme kavuşması sağlandı. Ayrıca, Atatürk Bulvarı ve çevresindeki havai hatların yer altına alınması ile yeni belediye binası etrafında açılan imar yoluna denk gelen bina tipi trafonun deplase edilmesi projeleri de büyük oranda tamamlanmış olup bu kısımlardaki çalışmaların da yıl sonuna kadar tamamlanması planlamaktadır.

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Giresun ili ve ilçelerinde elektrik şebekesindeki hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla yatırım programları kapsamında şebeke iyileştirme, yenileme, ilave şebeke ve aydınlatma çalışmalarına hız kesmeden devam edileceğinin altı çizildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN