Çıtlakkale Mahallesi Sakinleriyle Buluşma

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, “Vatandaşla Buluşma” günleri çerçevesinde, ilimiz Merkez Çıtlakkale Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
 
Namık Kemal İlkokulu Toplantı Salonunda 27 Aralık Çarşamba günü saat 15.30 da basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıya gelişinde öğrencilerin sevgi gösterilerine içtenlikle karşılık veren Vali Sarıfakıoğulları, öğrencilerle bir süre ayak üstü sohbet etti. Ardından toplantı salonundaki mahalle sakinleriyle buluşan Vali Sarıfakıoğulları, mahallelilerin istek, şikâyet ve önerilerini dinledi.
 
Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen vatandaşla buluşma toplantılarıyla, vatandaşlarımız; istek, öneri, şikâyet ve sorunlarını ilk ağızdan, Vali Sarıfakıoğulları’na aktarma olanağı buluyorlar.
 
Vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyet gibi başvurularını, Valiliğimize veya ilgili idari birimlere müracaatlarını beklenmeden, doğrudan temas kurmak suretiyle, toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını sağlamak amacıyla her hafta Çarşamba günleri saat 11:00’de Valiliğimizde, 15:30’da da mahallelerde Vatandaşla buluşma toplantıları düzenleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN