Çıtlakkale Bilgi Evinde Son Aşamaya Gelindi

Giresun Belediyesi gençlerin bilgiye ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla kurduğu Bilgi Evi sayısını artırıyor.

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi gençlerin bilgiye ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla kurduğu Bilgi Evi sayısını artırıyor.

Öğrencilerin okullarda aldıkları eğitime katkı sağlayan, bilgi ve becerilerini geliştiren, okul dışındaki zararlı ortamlardan uzak durmalarına yardımcı olan Bilgi Evlerinde eğitimler ücretsiz veriliyor.

Önce Aksu, ardından ise Kumyalı’da hizmet vermeye başlayan Bilgi Evlerinin ardından şimdi de Çıtlakkale Mahallesi Sönmez Sokak’ta Bilgi Evi açılıyor.

Bilgi Evi’nin hizmet vereceği binada düzenleme çalışmaları son aşamaya gelirken, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu hem burada hem de Kumyalı Bilgi Evi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Şenlikoğlu, Bilgi Evlerinde öğrencilere yönelik her türlü imkânı olan güzel bir eğitim ortamı hazırladıklarını belirterek: “Öğrencilerimiz kitap okuyabilecek, ders çalışabilecek ve dersleri için gerekli olacak birçok bilgiye buradan ulaşabilecek. Aileler çocuklarını buraya güvenle gönderebilecekler. Bilgi Evlerimize gelen her öğrencimizi, kendi çocuğumuz gibi görüp ona göre eğitip donatacak ve onlara sahip çıkacağız. Gelenek ve göreneklerimizi de öğreteceğiz” dedi.

Başkan Şenlikoğlu, Bilgi Evleri’ne beklenenden daha fazla ilgi gösterilmesinin kendilerini son derece mutlu ettiğini ve bu durumun kendilerini Bilgi Evleri sayısını artırmaya yönelttiğini de sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN