Bulancak Belediyesi'nden Projelere Hız

PAYLAŞ


Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, devam eden projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, “Tüm projelerimizi 2021 yılı içinde tamamlamış olacağız” dedi.

Bulancak Belediyesi tarafından başlatılan ve tarihi dönüşüm projeleri olarak nitelendirilen; Millet Bahçesi, Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanı Düzenlemesi, Bisiklet ve Yürüyüş Yolu, Akıncı Parkı, Galericiler Sitesi projelerinin yapım işleri hızla sürdürülüyor.

Karadeniz’in En Büyük Millet Bahçelerinden olacak

Başkan Yakar; “Yeni dönem projeleri olarak açıkladığımız ve Bulancak’ı gerçek manada dönüştürecek ve Bulancak ölçeğinde mega projeler olarak değerlendirilebilecek tüm projelerimizi başlattık ve yapım işleri çok hızlı bir şekilde sürüyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Sarayburnu Camii yanında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızla birlikte başlattığımız Bulancak Millet Bahçesi, alt yapı/otopark kazı çalışmaları tamamlandı ve temel yapılarının yapımına geçildi. Yaklaşık 35 milyona mal olacak Bulancak Millet Bahçesi Karadeniz’in en büyüklerinden olacak ve bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN