Beyaz Masaya 13 bin 158 Başvuru Yapıldı

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi Beyaz Masa Birimi vatandaşların talep ve sorunlarına çare olmayı sürdürüyor.

Belediye yeni hizmet binasında 5 personel ile hizmet veren Beyaz Masa, vatandaşlarla birebir iletişim kurarak yapacakları işlemlerde ve sorunlarının çözümünde yardımcı olurken, aynı zamanda yol göstericilikte yapıyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşların taleplerine daha hızlı çözüm için hayata geçirilen Beyaz Masa Birimine 2022 yılı içerisinde toplam 13 bin 158 başvuru kayıt altına alındı. Başvuruların 11 bin 374’üne çözüm üretildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Beyaz Masaya yapılan başvuruların büyük bir bölümüne çözüm üretildiğini bildirerek: “Başvurularda kayıt işlemleri yapıldıktan sonra Belediyemizdeki ilgili müdürlüklere başvuru formları dijital ortamda ulaştırılarak, başvuru sahibine telefon sms ve e-posta ile bilgi veriliyor. Vatandaşlarımızın beyaz masa projesinden son derece memnun olduğunu gözlemliyoruz. Tüm konularda vatandaşımızın ilk muhatap olduğu Beyaz Masa, talep ve şikayetleri ilgili birimlere iletilerek sorunların yerinde çözümü başta olmak üzere doğru ve etkili iletişim teknikleriyle vatandaşlar ile Giresun Belediyesi arasındaki bağın en büyük temsilciliğini yapıyor.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN