Başkan Tatlı'dan Bilgi Evleri'ne övgü

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında son üç buçuk yılda şehirde çok büyük bir değişim yaşandığını kaydetti.

PAYLAŞ


Giresun’da 10 yılda yapılamayan hizmetlerin 3,5 yıl gibi kısa bir sürede gerçekleştiğine dikkat çeken Tatlı, “Sokak kütüphanesi, Merdiven boyamayı hizmet diye önümüze getirenler, Giresun’un 10 yılını heba edenler, bugünlerde şehrimizin gelişip kalkınmasından duydukları rahatsızlığı kamufle etmek için her zamanki gibi içi boş algı operasyonlarıyla gündem peşindeler” dedi.
Tatlı, yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu önderliğindeki Giresun Belediyesi, Vizyon 2028 hedefiyle kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Bu şehir artık karamsar değil çünkü yatırımların ardı arkası kesilmiyor, projeler bir bir hayata geçiyor. Sadece bir kişinin değil Giresun halkının yüzü gülüyor. Giresun’umuzu dipsiz karanlık kuyudan çıkartıp, aydınlık yarınlara taşıyan Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu, ilk günkü gibi ‘tevazu, samimiyet ve gayret’ ile kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Şehrimize daha fazla yatırım kazandırabilmek için Giresun ile Ankara arasında hizmet seferberliğini sürdüren belediye başkanımız sayesinde bakanlıklarımız da belediyemizin projelerine ilgiyle bakıyor, her türlü desteği sağlıyor” dedi.
Tatlı, açıklamasının devamında, “Giresun’da gece gündüz demeden çalışan bir belediye başkanımız var. Sokak kütüphanesi gibi, Merdiven boyama gibi çalışmaları davul zurna ile açılıp, hizmet diye halkımızın önüne koyulduğu günler geride kaldı. Artık gençlerimize değer veren, çağın son teknoloji imkanlarını geleceğimizin teminatı gençlerimizin hizmetine sunan bir anlayış var. Bir yandan şehrimizin çehresini değiştiren yatırımlar aralıksız sürerken, diğer taraftan geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şartlarda eğitim ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için üç mahallemize Bilgi Evi açan anlayış var. Birileri geçmişte Atapark’a Kitap Kütüphanesi açtık diye övünürken, biz üç mahallemize ‘Bilgi Evi’ kurmanın mutluluğunu halkımızla birlikte yaşarız. Artık çocuklarımız ve gençlerimiz robotik kodlamadan sanata, spordan bilim ve teknolojiye kadar kısacası ihtiyaç duydukları her bilgiye Bilgi Evimizde ulaşabiliyorlar. Her türlü algı operasyonuna yaptığı güzel hizmetlerle en güzel cevabı veren, bu şehrin, çocuklarımızın ve gençlerimizin ufkunu açan, söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiren Giresun Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ediyorum. Değerli başkanımıza Vizyon 2028 hedefiyle çıktığı yolda başarılarının devamını dilerken, Giresun’umuzun gelişip kalkınmasından rahatsız olanlara da Ak Parti’nin ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla yaptığı gönül belediyeciliğini hayranlıkla izlemeye devam edeceklerini hatırlatmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN