Başkan Şenlikoğlu İl Defterdarlığını Ziyaret Etti

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Giresun Defterdarı Mesut Akbulut ve kurum çalışanlarını ziyaret etti.

PAYLAŞ

Ziyarette, Başkan Şenlikoğlu, Defterdar Akbulut ile Giresun’a dair istişareler gerçekleştirirken kurum çalışanlarını da unutmadı. Şenlikoğlu, defterdarlık binasında bulunan tüm personeli odalarında ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi ve aynı zamanda taleplerini dinledi.

Şehrin gelişiminin istişareden geçtiğini vurgulayan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Giresun her yönüyle büyüyor ve gelişiyor. Şehrimiz altyapısından üstyapısına, sosyal kültürel olanaklarına ve mega projelerine kadar her anlamda hemşerilerimize yakışır ve çevre illerle yarışır bir duruma geldi. Bizlerde bu gelişimin daha sağlam temeller üzerine oturması adına şehrimizdeki kurum ve kuruluşlarımızla sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Defterdarlığımızı ziyaret ederek şehrimizle ve projelerimizle alakalı karşılıklı konuştuk.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Şenlikoğlu, şehrin ve vatandaşın sorunlarını en iyi bilen kurum olan belediyelerin, sorunların çözümü noktasında diğer kamu kurumları ile diyalog halinde bulunmasının önemli olduğunun altını çizerek: “Bugüne kadar, Giresun Defterdarlığı ile son derece uyumlu bir çalışma sergiledik.” dedi.

Başkan Şenlikoğlu, misafirperverlikleri nedeniyle Defterdar Mesut Akbulut’a ve defterdarlık çalışanlarına teşekkürlerini iletirken, Defterdar Akbulut ise ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN