Başkan Emür'den Ziyaretler

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Başkan Emür, vatandaşlara hoş geldin bebek, sünnet ve hasta ziyaretlerinde bulundu.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, hemşerilerimizi  tek tek ziyaret ediyor, hasbihal ediyoruz." dedi.

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan Başkanı Emür, "Esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz ile gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Sürekli halkımızın arasında olarak onların talep ve isteklerini dinliyoruz. Belediyecilik makamda oturup projeleri takip etmek demek değildir. Halkın içinde halkla beraber yürümektir. Biz esnaf ziyaretlerimizin yanı sıra hasta, hacı, sünnet, düğün, taziye, yeni doğan hemşehrilerimize yani kısacası her zaman iyi günde de kötü günde de vatandaşlarımızla oluyoruz" dedi.

HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETLERİMİZ

Başkan Emür İlk önce "hoş geldin bebek projesi" kapsamında  Keşap’da yeni doğan bebekleri ziyaret etti.  Hemşerilik beratı ve yeni doğan çocuklara hediyeler dağıttı.

"Esra & İbrahim Tekbaş - Yasemin & Şafak Meşe – Emine & Enver Erzurum Kardeşlerimizi yeni doğan bebekleri için evlerinde ziyaret ettik. Bebekleri için hayırlı olsun ve gözaydınlığı dileklerimizi ilettik. Çiftlerimizi gönülden kutluyorum. Rabbim evlatları ile birlikte hayırlı, sağlıklı bir ömür, yaşam nasip eylesin inşallah" dedi.

ÖZMEN AİLEMİZİ SÜNNET OLAN ÇOCUKLARI İÇİN ZİYARET ETTİK

"Murat Özmen kardeşimize oğlunun sünneti için hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Hemşehrilerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olarak sevinçlerine ortak olduk."

HASTALARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİMİZ

Geçirdiği rahatsızlık sonrası evde tedavisi süren Müşerref Tekbaş’ı ziyaret etti.

Başkan Emür"Geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle Müşerref Tekbaş ablamızı ziyaret ettik. Hemşehrilerimizin iyi gününde de, kötü gününde de yanında olmaya çalışıyoruz. Rabbim hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN