Başkan Emür'den İkametgah Açıklaması

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Giresun'da konut yapılacak alanlar hızla azaldığını belirterek,"Burada Keşap, Giresun'a yakınlılığı açısından iyi bir alternatif oluşturuyor. O nedenle yatırımcılarımızı ve tüm hemşehrilerimizi  Keşap'da yaşamaya davet ediyoruz." dedi.

 

 

 

                                              

 

 

 

 

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür,"Giresun'da konut yapılacak alanlar hızla azalıyor ve burada Keşap, Giresun'a yakınlılığı açısından iyi bir alternatif oluşturuyor. O nedenle yatırımcılarımızı ve tüm hemşehrilerimizi Keşap'da yaşamaya davet ediyoruz." dedi.

Emür, yaptığı açıklamada, Giresun kent merkezinin orta ve batı kesiminde konut yapım alanlarının hızla azaldığını, yeni imar alanları için alternatiflerin oluşturulmaya çalışıldığını belirtti.

Aksu mahallesinde konut yapımının yoğunlaştığına işaret eden Emür, burada da bir kaç yıl içerisinde mevcut alanların gelişimini tamamlayacağını vurguladı.

EMÜR,"KEŞAP ÖNEMLİ BİR ALTERNATİF"

Keşap ilçesinin Giresun'a olan yakınlığı bakımından konut yatırımları için önemli bir alternatif olduğuna vurgu yapan Emür, şöyle konuştu:

"Keşap, Giresun'a en yakın ilçe. Neredeyse Giresun'un bir mahallesi mesafesindeyiz. Deboy mevkinden Tayyaredüzü mahallesine ulaşım 10-15 dakika. Giresun'dan ilçeye ulaşım da bu sürede mümkün. Bizin yatırım planlarımız ve hedefimiz Keşap'ın, Giresun'a alternatif olması yönünde" diye konuştu.

EMÜR,"GİRESUN HALKINI VE YATIRIMCILARI İLÇEMİZE BEKLİYORUZ"

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, doğalgazın da ilçeye gelecek olmasının yatırımları ilçye çeeceğine inandığını söyledi.

Emür, Keşap ile Giresun bir kaç yıla kadar Trabzon-Akçabaat veya Trabzon-Yomra misali birleşeceğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Giresun'un Tayyaredüzü mahallesi artık tıkandı. Aksu mahallesine kaydı konut yatırımları. Ancak bir gün orası da gelişimini tamamlayacak. Burada Keşap alternatif olmaya aday. Giresun'a yakınlığının yanı sıra arazi bakımından ham bir bölge. Üstelik çevre temizliği ve hava temizliği açısından Giresun'dan daha yaşanır bir kent. Plajlarımız ve hizmet sektörü de hızla gelişiyor. Keşap yaşamaya değer bir kent. Keşap ile Giresun bir kaç yıla kadar Trabzon-Akçabaat veya Trabzon-Yomra misali birleşecektir. İlerisi için şimdiden yapılacak yarırımlar ilerisi için daha karlı olacaktır."

İlçede konut yatırımlarının başladığını aktaran Emür,"Giresun'da konut yapılacak alanlar hızla azalıyor ve burada Keşap, Giresun'a yakınlılığı açısından iyi bir alternatif oluşturuyor. Yeşilin içerisinde, doğal güzellikleri ve temiz havasıyla Keşap tam yaşanılacak kent. O nedenle yatırımcılarımızı ve tüm hemşehrilerimizi Keşap'da yaşamaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan Emür, ilçeye geşlecek yatırımcılara gereken tüm katkıyı vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN