Aranan Şahıslara Operasyon

Tirebolu İlçe Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde

PAYLAŞ

“Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan (3 Yıl 4 Ay) kesinleşmiş hapis cezası ile aranan A.Ç. isimli şahıs, 28 Mayıs 2024 tarihinde yakalanmış olup, adli makamlarca tutuklanarak Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. 
 
-Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan  (21 yıl 10 ay 15 gün) kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A. ve Y.A. isimli şahıslar, 28 Mayıs 2024 tarihinde yakalanmış olup, adli makamlarca tutuklanarak Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. 

-Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; “Resmi Belgede Sahtecilik ve Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan (5 yıl) kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A. isimli şahıs, 29 Mayıs 2024 tarihinde yakalanmış olup, adli makamlarca tutuklanarak Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN