Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtımı Gerçekleştirildi

Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, 5 Ocak Perşembe günü amatör spor kulüplerine malzeme dağıtım programına katıldı.

PAYLAŞ

Valilik Toplantı Salonu’nda saat 11:00’de gerçekleştirilen programda; Giresun Valiliğinin amatör kulüplere destek amaçlı yaptığı malzeme yardımları, Vali Yardımcısı Çavuş tarafından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) temsilcilerine ve amatör kulüplere teslim edildi.

ASKF Başkanı Sinan Işık amatör kulüplere yaptığı yardım ve destekten dolayı Vali Enver Ünlü başta olmak üzere Vali Yardımcımız Sayın M. Fikret Çavuş’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Günün anısına ASKF Başkanı Sinan Işık tarafından Vali Yardımcısı M. Fikret Çavuş’a hediye takdim edildi.

Programa; Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Işık, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, ASKF yönetim kurulu üyeleri ve amatör kulüp temsilcileri katıldı.

2022 YILINDA YAPILAN YARDIMLAR

Giresun İl Özel İdare 2022 yılı bütçesinden Giresun’umuzda faaliyet gösteren 53 amatör spor kulübü ile amatör liglerde görev yapan futbol hakemlerine 650.000 TL tutarında spor malzemesi yardımı yapıldı.

Ayrıca futbol branşında faaliyet gösteren spor kulüplerine; 46 takım futbol forma takımı ve 900 takım antrenman eşofmanı, salon sporları ve ferdi branşlarda faaliyet gösteren 7 spor kulübüne; forma takımı ve 135 takım eşofman takımı ile amatör liglerde görev yapan futbol hakemlerine 90 adet yağmurluk temin edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN