Aksu Semt Sahası Açılışa Hazırlanıyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun önem verdiği projelerden biri olan 'Semt Sahası' projesinin ilki kullanıma hazır hale geldi.

PAYLAŞ

Üstyapı, altyapı, peyzaj ve yeni çocuk parkları yatırımlarıyla her ihtiyaca cevap vermeye çalışan Giresun Belediyesi, semt sahası projesi ile de Aksu Mahallesi’ne yeni bir yaşam alanı ve sosyal donatı alanı oluşturdu.

2 bin 650 metrekare alana inşa edilen modern donanımlı semt sahası üzerinde futbol, basketbol ve voleybol sahası ile bir adet idari bina yer alıyor.

Yüzde 95’lik bölümü tamamlanan ve artık son dokunuşları yapılan tesis, uzun zamandır böyle bir sahanın hayalini kuran çocukları da oldukça sevindirdi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Aksu Mahallesi’ne inşa edilen semt sahasının açılışa hazırlandığını vurgulayarak, “Biz her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Semt sahaları projelerini çok değerli buluyorum. Semt spor sahaları ile özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak kalarak spor yapabilecekleri alanlara kavuşuyorlar.  Semt sahaları spor yapmak isteyen herkese açık olacak. Burada herkes dilediğince vakit geçirebilecek. Yapımı devam eden semt sahalarımızı da kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına açmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN