Valilik'te Toplantı

PAYLAŞ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Valiliği ziyaret ederek, Vali Enver Ünlü’den sel felaketinden etkilenen esnaf ve vatandaşlarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı

Giresun ilinde 22 Ağustos Cumartesi akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan ve 23 Ağustos Pazar gününün ilk saatlerine kadar etkisini artırarak devam eden şiddetli yağışın afete dönüşmesi üzerine aynı gece Giresun’a gelen Bakan Soylu, 5 gündür Giresun’da afete maruz kalmış bölgelerde incelemelerde bulunuyor.

Bakan Soylu, ziyaretin anısına Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra sel felaketinden etkilenen esnaf ve vatandaşların durumunun görüşüldüğü dar kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, Valilik Toplantı Salonu’nda 27 Ağustos Perşembe günü saat 09.30’da gerçekleştirilen toplantıda; afetten ve sel sularından etkilenen esnaf, vatandaş ve diğer kuruluş ve işletmelerinin uğradığı zararların telafisi için yapılması gerekenlerin ele alındı.

Aşırı yağışlardan dolayı; Dereli, Doğankent ve Yağlıdere ilçeleri başta olmak üzere Giresun İl Merkezi, Espiye, Tirebolu, Güce ve Görele ilçelerinde de sel, heyelan ve su baskınları meydana gelmişti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN