Vali Sarıfakıoğulları, Koltuğunu Güngör'e Devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları çerçevesinde bugün 09.30'da Gazipaşa İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Eylül Nisa Güngör, Vali koltuğuna oturarak, Vali Harun Sarıfakıoğulları'ndan sembolik olarak görevi devraldı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları çerçevesinde bugün 09.30’da Gazipaşa İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Eylül Nisa Güngör, Vali koltuğuna oturarak, Vali Harun Sarıfakıoğulları’ndan sembolik olarak görevi devraldı.
 
Valilik Makamını devralan Güngör, “Çocuklar elbette her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu yolda önlerine çıkan engelleri kaldırmak biz büyüklere düşüyor. Bu sebeple çocukların fiziksel ve davranışsal gelişimleri için kapalı spor salonlarına ve oyun alanlarına ihtiyaçları var” diyerek, İlk talimatını İl Milli Eğitim Müdürüne vererek, “İlimizde tekli eğitime geçemeyen Gazipaşa ilkokulunun mevcut projesi ile okul ek binasının yeniden yapılıp, bir sonraki eğitim dönemine hazırlanması gerekmektedir. Ayrıca okulun kamulaştırılmış alanının biran önce düzenlenerek okul bahçesine dahil edilmesi gerekmektedir. Bu konudaki çalışmalarda hassasiyet göstermenizi istiyorum” dedi.
 
Konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan İl Milli Eğitim Müdürü, Maliye Bakanlığının 2018 yılı yatırım programına girmiş olan 24 derslikli bir okulun mevcut yere, ek bina artı bahçeye yerleştirilmek üzere İl Özel İdaresi teknik elemanlarının çalışmalar yaptığı bilgisini verdi.
 
Vali Sarıfakıoğulları, koltuğu devralan Güngör’ün hazırlıklı gelmesinden ve önemli bir konuya değinmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, minik Vali’yi hassasiyetinden dolayı kutladı.
 
Konuşmaların ardından Vali Sarıfakıoğulları, Valilik Makamını devralan Eylül Nisa Güngör’ün ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
 
Gazipaşa İlkokulu 4.Sınıf öğrencisi Eylül Nisa Güngör’ün Valilik Makamını sembolik olarak devralması sırasında, öğrenci arkadaşları; Tusem Aydın ve İlke Deniz Kasap, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ile Gazipaşa İlkokulu’ndan öğretmenleri de hazır bulundu. 
 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN