Turizm Fakültesi Keşap'a Ayrı Bir Değer Katacak

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Keşap  Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap İmar Müdürü ve Fen İşleri Şefi ile birlikte ilçede inşaatı devam eden Keşap Turizm Fakültesi ve Fındıklı Mahallesinde yeni yapılacak çocuk oyun alan parkında incelemelerde bulundu.

 

Başkan Emür “Çalışmaları yerinde inceledik, eğitim kurumlarına destek olmak için imkanlarımız dahilinde elimizden geleni yapıyoruz. İlçemiz için önemli bir yatırım olan toplam 7000 m2 lik inşaat alanına sahip Keşap Turizm Fakültesinde çalışmalar hakkında bilgi aldık. Eğitim alanları bizim için geleceğe bırakacağımız çok kıymetli bir mirastır. Turizm Fakültesi Keşap'a ayrı bir değer katacak” dedi.

Keşap Turizm Fakültesi toplam 20.883,57 m2 üzerine yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

“BİZ BELEDİYE OLARAK 7’DEN 70‘E HERKESTEN SORUMLUYUZ”

Daha sonra Fındıklı Mahallesi de incelemelerde bulunmak üzere park alanına gelen Başkan Emür çocuk parkı yapılacak alanı gezdi.

Başkan Emür “Keşap’ta yetişkinler ve gençler gibi minik çocukları da mutlu etmek izim asli görevlerimizden. Aileler çocuklarını parklara sıkılmadan ve güven içerisinde gönderebilecekler. Çocuklarımızın vakit geçirebilecekleri park ve oyun alanlarının geliştirilip yaygınlaşmasına büyük önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Keşap’ın her yerinde yeni parkların kurulumuna özen gösteriyoruz. Çocuk parkına gelen talep ve ihtiyaç hissedilen noktalarda içerisinde oyun grupları olan çocuk oyun parkı yapmaya devam edeceğiz.

Biz belediye olarak 7’den 70 ‘e herkesten sorumluyuz. Hizmeti istişare yaparak üretiyoruz. Vatandaşımızın ne dediği, ne istediği önemlidir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN