Şehir Genelinde Peyzaj Çalışması

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, baharın yaklaşmasıyla birlikte şehrin tüm bölgelerinde peyzaj çalışmalarına başladı.

Şehrin değişik bölgelerinde dikilen lale, sümbül ve nergis çiçekleri açmaya başlarken, park ve yeşil alanlarda bahar bakımına alındı.

Yaz aylarının vazgeçilmez mekânları olan park ve bahçelerde, havaların ısınmasıyla birlikte hummalı bir çalışma başlatan Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri: “Diktiğimiz çiçeklerimiz açmaya başladı, mevsimlik dikimlerimizde devam edecek. Park ve bahçeler vatandaşlarımızın gezi ve en önemli sosyal faaliyet alanlarıdır. Bu mekânlarda gerekli bakım çalışmalarını yapıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın günlük streslerden bir nebze uzaklaştıkları alanları daha kullanılabilir hale getirmek.” dediler.

Şehir genelinde ağaçların budanarak gençleştirme çalışmalarının yapıldığını, Kale’de de geniş çaplı temizlik yapılarak yeni alanlar açıldığını bildiren yetkililer: ‘’Ayrıca belediyemize ait serada bahar mevsiminde dikilecek çiçeklerin yetiştirme çalışmaları da devam ediyor. Yeşil alanların düzenlenmesi ve bakımı ile şehrin 4 mevsim daha güzel görünmesi için ekiplerimiz yoğun çaba harcıyor. ‘’ şeklinde konuştular.

Yetkililer, park ve bahçelerde yapılan bakım çalışmalarının bahar ve yaz ayları boyunca da sürdürüleceğini kaydettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN