Şampiyon Giresun Belediyesi

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Giresun Kurumlar Arası Futbol Turnuvası sonunda Giresun Belediyesi şampiyonluğa ulaştı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Giresun Kurumlar Arası Futbol Turnuvası sonunda Giresun Belediyesi şampiyonluğa ulaştı.

Giresun Belediyesi geçtiğimiz yıl finalde kaybettiği şampiyonluğa bu kez penaltılar sonucunda ulaşırken yaptığı mücadele ile de büyük alkış aldı. Final müsabakasında Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile karşılaşan Giresun Belediyesi normal süresi 1-1 biten karşılaşmanın sonunda penaltılarda galip gelip kupaya uzanan taraf oldu. Müsabaka sonunda düzenlenen kupa töreninde şampiyonluğu doyasıya kutlayan oyuncuların coşkusuna Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, ve belediye çalışanları ortak oldu. Maç sonrası açıklama yapan Başkan Şenlikoğlu; ‘’Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında Belediyemiz futbol takımı final müsabakasını kazanarak şampiyon oldu. Bu başarı için arkadaşlarımızı gönülden kutluyor, müsabaka boyunca emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ şeklinde konuştu.

Kupa törenine Gençlik Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halil Demirel, ASKF Başkanı Sinan Işık, Giresun Faal Futbol Hakemleri Derneği Başkanı Hasbi Dede ve Belediye Meclis Üyesi Emrah Altıyaprak katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN