Sağrak Gölü Yayla Festivali Yapıldı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Vali  Harun Sarıfakıoğulları,   Sağrak Gölü Yayla Festivalinde vatandaşların coşkusuna ortak oldu.

Yörenin güzelliklerinin tanıtma, gurbetçilerle yöre halkının dayanışması ve birlik beraberliğin sağlanmasını amacıyla Kızıltaş Köyü Turizm Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneğince düzenlenen 21’inci Sağrak Gölü Yayla Festivalinde; horon gösterisi ve mahalli sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel ezgilerle vatandaşlar eğlenceye doydu.

Kızıltaş Köyü Turizm Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneğ yönetimi adına Kızıltaş Köyü Muhtarı Sedat Çört festivale katılan Vali Sarıfakıoğulları ve il protokolüne teşekkür ederek, kendilerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti belirtti. Kızıltaş Köyü Muhtarı Cört, bu yıl 21’incisi düzenlenen Sağrak Gölü Yayla Festivalinin daha geniş kitlelere ulaşarak ilimiz turizmine katkı sağlaması için çalıştıklarını söyledi.

Festivale, Vali Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi Uzm. Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları,  Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Dereli Kaymakam Vekili Eynesil Kaymakamı Mustafa Temiz, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş,Dereli Belediye Başkanı Zeki Şanlikoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN