Sağlık Çalışanlarına Karanfil Dağıtıldı

Giresun Belediyesi tarafından sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıldı. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kamu ve özel hastanelerde karanfil dağıtan belediye görevlileri, aynı zamanda Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun selamını iletti.

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi tarafından sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıldı.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kamu ve özel hastanelerde karanfil dağıtan belediye görevlileri, aynı zamanda Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun selamını iletti.

Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan ve Kovid-19 sürecinde sağlık çalışanlarının büyük bir özveriyle görev yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Görevi başında bulunan bizlerin baş tacı olan sağlık çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını üst seviyede tutmak adına ziyaret edip karanfil verdik. Sağlık çalışanlarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz, onlar bizim her zaman gizli kahramanımız olmuşlardır. Bu süreçte çok zor bir görev yürütüyorlar, kendilerine sağlıklı çalışmalar diliyorum. Allah sağlık çalışanlarımızı başımızdan eksik etmesin” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN