Rektör Can'ın Yeni Öğretim Yılı Mesajı

PAYLAŞ

12 Ekim 2020 tarihi itibariyle başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılının Giresun Üniversitesi ailesi için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.
Hepinizin bildiği gibi, tüm dünyayı etkileyen, oldukça zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte Giresun Üniversitesi olarak birinci önceliğimiz tüm öğrencilerimizin ve personelimizin sağlığı olacaktır.
Yaşadığımız sürecin öğrencilerimizin akademik hayatına olan etkilerini en aza indirebilmek için, en başından beri gelişmeleri yakından izleyerek, gerek Yükseköğretim Kurulu, gerek  Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve gerekse de Üniversitemizin ilgili birimlerinin vermiş oldukları kararlar uyarınca gerekli önlemleri aldık.
Tıpkı önceden olduğu gibi sizlerle, okullarımızda, yüz yüze, bir arada olmayı isterdik. Ancak içinde bulunduğumuz koşullar gereği güz yarıyılındaki öğretim faaliyetlerimizi uzaktan eğitim metodu ile gerçekleştireceğiz. Bu hususla ilgili bilgilere Üniversitemizin ve Uzaktan Eğitim Merkezimizin internet sayfalarından, sosyal medya adreslerimizden erişebilirsiniz.
Son olarak, alacağımız önlemler ve göstereceğimiz kararlı duruşla bu sıkıntılı günleri hep birlikte aşarak sizlerle yeniden bir araya geleceğimize olan güçlü inancımı paylaşıyor, hepinize sağlıklı, mutlu, başarılı günler diliyorum.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN