Piraziz'de Yeni Projenin Çalışmalarına Başlandı

PAYLAŞ

Piraziz Belediyesi tarafından planlanıp hazırlanan Maden Mahallesine yapılacak Çocuk Parkı ve Sosyal Tesis projesinin yapımını,  Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu'nun büyük uğraş ve girişimleri sonucu İstanbul Büyükşehir Belediyesi üstlendi.

Piraziz Maden Mahallesine 3000 m² alan içerisine yapılacak olan ve İlçeye değer kazandıracak projenin çalışmalarına başlandı.
Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu :  " Belediyemiz tarafından planlanıp hazırlanan Maden Mahallemize yapacak olduğumuz Çocuk Parkı ve Sosyal Tesis projemizin yapımını, yaptığımız girişimler sonucu İstanbul Büyükşehir Belediyemiz üstlendi.
1300 m² Çocuk parkı, 1200 m² Sosyal tesisi olmak üzere toplamda 3000 m² alan içerisine yapılacak olan Çocuk Parkı ve Sosyal Tesisimizin yapımına bugün itibariyle başladık.
Piraziz'e değer kazandıracak bu güzel projenin yapımını üstlenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu 'na teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize hayırlı olsun. "  dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN