Piraziz'de Beton Yol Seferberliği Devam Ediyor

Piraziz Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen beton yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu'nun talimatları doğrultusunda belirli plan ve program dahilinde beton yol çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri ulaşım ağını her geçen gün daha da güçlendiriyor. Başkan Görgülüoğlu : 'Piraziz'e hizmet etmek bizim en büyük aşkımız' Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada ' İlçemiz genelinde yürüttüğümüz beton yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz tarafından Şeyhli Mahallemiz ve Etlikkıran mahallemizde tamamlanan ve uzun yıllar kullanıma elverişli olan beton yollar hayırlı olsun. Her gün bir öncekinden daha iyisini yapma arzusuyla hemşehrilerimize en iyi hizmeti götürmeye devam ediyoruz. Piraziz'e hizmet etmek bizim en büyük aşkımız Beton yol çalışmalarımız belirli program dahilinde ilçemizde devam edecek. ' dedi.

PAYLAŞ

Piraziz Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen beton yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu'nun talimatları doğrultusunda belirli plan ve program dahilinde beton yol çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri ulaşım ağını her geçen gün daha da güçlendiriyor.  

Başkan Görgülüoğlu : "Piraziz'e hizmet etmek bizim en büyük aşkımız"

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada " İlçemiz genelinde yürüttüğümüz beton yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz tarafından Şeyhli Mahallemiz ve Etlikkıran mahallemizde  tamamlanan ve uzun yıllar kullanıma elverişli olan beton yollar hayırlı olsun. Her gün bir öncekinden daha iyisini yapma arzusuyla hemşehrilerimize en iyi hizmeti götürmeye devam ediyoruz. Piraziz'e hizmet etmek bizim en büyük aşkımız Beton yol çalışmalarımız belirli program dahilinde ilçemizde devam edecek. "  dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN