Özverili Öğretmene Ödül

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Vali  Harun Sarıfakıoğulları ortopedik engelli öğrencisini Badminton sporuyla tanıştırarak, öğrencinin moral ve motivasyonunu yükselten Beden Eğitimi öğretmeni Ayşe Akoğlan’ı başarı belgesiyle ödüllendirdi.  
 
Vali Sarıfakıoğulları, 6 Mart Çarşamba günü Mustafa Kemal Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşe Akoğlan ve 7-A sınıfı öğrencisi Murathan Özyılmaz’ı makamda kabul etti.
 
Ortopedik engelli Özyılmaz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Akoğlan’la bir süre sohbet eden Vali Sarıfakıoğulları, öğrenciyle birebir yakından ilgilenerek, fiziksel ve psikolojik destek verip badminton sporu ile ilgilenmesini sağlayan ve öğrencinin moral motivasyonunu yükselten öğretmeni kutladı.
 
Vali Sarıfakıoğulları, “Beden eğitimi öğretmeni olarak öğrencilerimizin sağlıklı ve zinde bireyler olarak yetiştirilmesinde göstermiş olduğu gayretli ve özverili çalışmalarının yanı sıra Mustafa Kemal Ortaokulunun 7-A sınıfında öğrenim gören ortopedik engelli Murathan Özyılmaz’a okul içinde ve dışında gösterdiği ilgi, fiziksel ve psikolojik destek ile öğrencinin moral ve motivasyonunu yükseltmesini” takdire değer görerek Öğretmen Ayşe Akoğlan’ı Başarı Belgesiyle taltif etti.
 
 
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN