Özel Sporcular Spor Kulübü Yararına Konser Düzenlendi

Kuruculuğunu Şair- Bestekar  Şengül Coşkun ve Şef- Müzisyen Sezai Ekmekçi' nin yaptığı Tirebolu TSM Korosu  Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü ile Bulancak  Özel Sporcular Spor Kulübü yararına konser düzenledi.

PAYLAŞ

Kuruculuğunu Şair- Bestekar  Şengül Coşkun ve Şef- Müzisyen Sezai Ekmekçi' nin yaptığı Tirebolu TSM Korosu  Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü ile Bulancak  Özel Sporcular Spor Kulübü yararına konser düzenledi.
Usta sunucu- Gazeteci Fırat Akyol' un sunuculuğunu yaptığı ve esprileri ile renk kattığı muhteşem konser müzikseverlerden büyük beğeni aldı.
Gümrük Binası Salonu' nda gerçekleşen konseri İYİ Parti İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu, CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Cumhur Karahasan,  Başkan Yardımcısı  Ferhat Deniz, Tirebolu İletişim Fakültesi Dekan  Yardımcısı Dr.İsmail Cem Feridunoğlu ve çok sayıda müziksever takip etti.
Saz sanatçıları Ensar Usta, Erdem Usta, Levent Özsoy, Erhan Çak, Mert Pala, Miraç Yıldırım Dönmez ve Cüneyt Deniz eşliğinde sahne alan TSM sanatçıları Şengül Coşkun, Sezai Ekmekçi, Hadiye Kademoğlu, Salih Yıldız, Ömer Mumcuoğlu, Şahin Şen, Enver Uzun, Selim Mumcuoğlu, Taci Akkaya, Kaan Yılmaz söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla gönülleri fethettiler.
Şef Sezai Ekmekçi, güftesi ve bestesi Şengül Coşkun ait olan " Şimdi Rüzgar Sürükler Beni" adlı şarkıyı ilk kez müzikseverlerle buluşturarak  büyük beğeni aldı. 
Şarkıcılara eşlik eden kadın koristler Filiz Balal, Seyhan Elecik, Emine Gökçe, Sadiye Himoğlu, Emsal İbrahimoğlu, Fatma Bora, Aynur Doğan, Seyhan Himoğlu, erkek koristler Enver Uzun, Kaya İhtiyaroğlu, Salih Yıldız, Mustafa Sıpçıkoğlu ve Şükrü Kulaksız, koroda yer alan özel çocuklar Tolga Ödemiş, Yasemin Atalay, Nail Nur Bekçi ve Muhammet Mustafa Meyveci de izleyicilerden yoğun alkış aldılar.
Özel çocuklardan Yasemin Atalay söylediği Samanyolu şarkısıyla, Tolga Ödemiş de yaptığı dans gösterisi ile alkış yağmuruna tutuldular.
Konserin sonunda Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Cumhur Karahasan Şengül Coşkun' a, Musiki Derneği eski Başkanı Muammer Usta Sezai Ekmekçi' ye, Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Osman Şeyranlıoğlu da Fırat Akyol' a plaket takdim ettiler.

Haber :Namık Baltaoğlu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN