Okullar Dezenfekte Edildi

PAYLAŞ


Kademeli olarak başlayan eğitim-öğretim yılının ikinci yarısı öncesi, Giresun Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü dezenfekte ekibi tarafından, okullarda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi.

Önceki gün tamamlanan çalışmalar kapsamında ekipler köy ve şehir okullarının iç ve dış tüm alanlarında ilaçlama çalışması uygulandı.

Şehir genelinde sürdürdükleri dezenfeksiyon çalışmasını okullarda yoğunlaştırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Yeniden okula merhaba diyecek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için okullarımızda dezenfeksiyon çalışmalarımızı tamamladık. İlaçlama ekibimiz Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar ile yeniden eğitim-öğretime başlayan okullarımızda büyük bir hassasiyetle çalışmalarını gerçekleştirdi ve eğitim öğretim başlamadan bu çalışmalarını tamamladı. Okullarımızın sınıf, tuvalet, koridor, konferans salonu gibi yerler dezenfekte edildi ve çocuklarımız hijyenik bir ortamda ders başı yaptı.” dedi.

Diğer yandan, Belediye ekipleri Covid-19 salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların açık alandaki ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon çalışmalarına arkalıksız olarak devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN