Naucodie Başkan Aksu'yu Ziyaret Etti

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

 Giresun Belediyesinin ev sahibi olduğu 7. AB İnsan Hakları Film Günleri için Giresun’a gelen AB Türkiye Delegasyonu Gaziantep Ofis Başkanı Birinci Müsteşar Francois Naucodie Başkan Aksu’yu makamında ziyaret etti.

9 Aralık tarihinde başlayan ve 12 Aralık’ta sona eren film günlerinin Giresun’da yoğun ilgi gördüğünü hatırlatan AB Türkiye Delegasyonu Gaziantep Ofis Başkanı Birinci Müsteşar Francois Naucodie, Belediye Başkanı Kerim Aksu başta olmak üzere katkı sağlayan tüm kurumlara ve temsilcilerine teşekkür ettiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Belediyesi’nin AB ilişkilerinin oldukça üst düzeyde olduğunu belirterek 25 Kasım 2014 tarihinde AB Bölgeler Komitesi Türkiye Çalışma Gurubu toplantısını başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. Aksu, “Giresun’un 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak, 101 Milyon EURO’luk Altyapı Hibe Projesi devam ediyor. Birçok engele rağmen ilerliyoruz. Biz Avrupa Birliğinin insan hakları, yaşam kalitesi, hukuk, özgürlük gibi evrensel ilkelerini kendi insanımıza da sağlamak istiyoruz. Geçen yıl ve bu yıl AB Film Günlerini Giresun’da yaptık. Giresun halkı bu tür etkinliklere büyük önem veriyor. Tüm misafirlere, katılımcılara ve katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum” dedi.

AB Türkiye Delegasyonu Gaziantep Ofis Başkanı Birinci Müsteşar Francois Naucodie, Giresun’dan huzur içinde ve çok güzel anılarla ayrıldığını, film günlerine gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini, özellikle otlardan yapılan Giresun yemeklerini unutamayacağını söyledi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu misafirine günün anısına özel tasarım bir vazo hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN