Muhtarlardan Belediyeye Ziyaret

PAYLAŞ

 Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Okusal, Faal Muhtarlar Derneği Başkanı Hadi Karabulut ve Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Şahin Belediyeyi ziyaret etti.

Dernek Başkanı Muhtarlar, başkanlık makamında Belediye Başkanvekili Hasan Yılmaz ile bir süre görüşerek sohbet etti. Karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Başkanvekili  Yılmaz tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak: “Vatandaşlarımız ile aramızda köprü vazifesi gören tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın ‘Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi. Başkanvekili  Yılmaz tarafından muhtarlara çiçek taktim edildi.

Diğer yandan, Muhtarlar Günü nedeniyle Belediye Başkanı  Aytekin Şenlikoğlu’nun eşi Meryem Şenlikoğlu, şehrin tek kadın muhtarı olan Hacıhüseyin Mahallesi Muhtarı İpek Can ile bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun’un da yer aldığı buluşmada Muhtar İpek Can’a çiçek buketi verilip, saat hediye edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN