Modern ve Kullanışlı Yol Ağı

PAYLAŞ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla belediye ekipleri tarafından şehir genelinde başlatılan hizmet seferberliği aralıksız devam ediyor.

Şehrin dört bir yanında süren çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şenlikoğlu, Gedikkaya Mahallesi Romancı Güzide Sabri Sokak’ta devam eden asfalt serim çalışmasını, Sokakbaşı mevkiinde yapılacak olan asfalt öncesi hazırlık çalışmalarını ve Erikliman Mahallesi’nde de asfalt yapılacak bölgede incelemelerde bulundu.

Başkan Şenlikoğlu ayrıca yapımı tamamlamam hastaneler bölgesindeki asfalt yapılan yol güzergahını gezip ardından Teyyaredüzü Mahallesi’nde çalışma yapılacak diğer cadde ve sokaklarda incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldı.

Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Başkan Şenlikoğlu, cadde ve sokakları daha kullanışlı ve daha modern bir görüntüye kavuşturmak istediklerini söyledi.

Giresun’un ve Giresun halkının her şeyin en iyisine layık olduğunun altını çizen Başkan Şenlikoğlu; “Belirlediğimiz program çerçevesinde şehrimizin dört bir yanında çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Ekiplerimiz şuan şehrimizin belirli noktalarında hem yeni asfalt dökümü gerçekleştiriyor hem de asfalt öncesi hazırlıklarını yapıyor. Havaların da iyi gitmesi sebebiyle çalışmalarımızı kısa bir süre içerisinde tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN