MİLLET BAHÇESİ VE KENT MEYDANI PROJESİ

PAYLAŞ


Piraziz’den Eynesil’e kadar Giresun’un güzel ve en temiz plajlarına sahip olan Keşap ilçesi gelecekte bir turizm ilçesi olmaya aday. Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi’ne ev sahipliği yapan Keşap’ta belediye de çalışmalarını turizm odaklı, hafta sonları insanların güzel vakit geçirebilecekleri projeleri hayata geçirerek sürdürüyor. Keşap Belediyesi, ilçeye ayrı bir prestij ve görüntü kazandıracak olan millet bahçesi ve kent meydanı projesine ‘bismillah’ dedi. 
“Sevdamız Keşap ve Keşap’a sözümüz var diyen Belediye Başkanı Mehmet Emür, Fındıklı Mahallesi eski tuğla fabrikası arazisine inşa edilecek olan millet bahçesi ve kent meydanın şimdiden Keşap ve Giresun’a hayırlı olmasını diledi. 
Yeni belediye binası ile entegre olacak olan millet bahçesi ve kent meydanın altyapı düzenlemesine başladıklarını belirten Başkan Emür, “Keşap’ın çehresini değiştirecek olan projemize Bismillah diyerek başlıyoruz. İlk önce kent meydanımız yapılacak, sonrasında ise belediye binamız yapılacak. Altyapı çalışmalarımız bittiğinde üst yapı çalışmalarına ivedilikle başlayacağız. Daha modern daha kentsel görünüm için projelerimiz devam edecek. Bizim Keşap’ımıza sözümüz var” dedi. 
Kentlerin meydanlarıyla anıldığını ve kent meydanlarının aynı zamanda bir buluşma ve çekim merkezi olduğunu ifade eden Emür, modern ve düzenli mimari yapılaşmasıyla Fındıklı Mahallesi’nde yeni bir Keşap oluştuğunu, kent meydanı ve millet bahçesi projesinin de bu oluşuma önemli katkı sunacağını vurguladı. 
Başkan Emür, Fındıklı Mahallesi’nde yeni inşa edilen konutlar bölgesinde karayolları ile yaptıkları temaslar sonucu bir kilometre daha kaldırım çalışması yapılacağını da açıkladı. 
Toplu konutlarda yaşayan vatandaşların daha rahat ve güvenli yaya yolu kullanacaklarını belirten Emür, ilçe halkı adına karayollarına teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN