Merdivenler Modern Hale Getiriliyor

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi şehir genelinde üst yapı çalışmalarına belirli program dahilinde devam ediyor.

Belediye Çözüm ve Koordinasyon Birimine bağlı Acil Ekip tarafından, şehrin farklı noktalarında ve acil olan bölgelerde çeşitli bakım onarım ve çevre düzenleme çalışmaları yapılmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Gemilerçekeği Mahallesi’nde bulunan ve Sagae Caddesi ile Kazım Karabekir Caddesi’ni birbirine bağlayan mevcut merdivenin eski ve yıpranmış olmasından dolayı yenileme çalışmalarına başlayan Acil Ekip, kısa sürede merdiveni tamamlayıp hizmete açılmasını sağladı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren birim yetkilileri şunları söyledi; “Yaklaşık 3 hafta önce bölgede bulunan merdivende yenileme çalışmalarına başladık. Çalışmaların ilk etabında merdiven basamaklarının zemin düzenlemesi yapıldı. Basamaklar karo taşlar ile yeniden dizayn edildi. Merdiven üzerinde bulunan mevcut demir korkuluklar yeni ferforje korkuluklar ile değiştirilerek daha modern ve şık hale getirildi. Merdiven etrafındaki alan da çevre düzenlemesi yapılıp, ağaçlar dikildi. Merdivenin her iki taraflarına giriş kapısı yapılarak, aydınlatma sistemi kuruldu. “

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN